پـشتیبانی فــروش

021-55167811

طرز-تهیه-لواشک-آلو-قرمز

طرز تهیه لواشک آلو قرمز (آلو سیاه) + فوت کوزه گری این کار

طرز تهیه لواشک

لواشک آلو یکی از خوشمزه ترین لواشک ها می باشد که می توانید با انواع آلو ها آن را تهیه کنید. آلو قرمز یکی از میوه های تابستانی می باشد که لواشک آن نیز بسیار خوشمزه و آسان است اگر در یخچال شما آلو ها نرم شده و در حال خراب شدن می باشند می توانید دست به کار شوید و این لواشک خوشمزه را برای خود و خانواده تهیه کنید. بچه ها همیشه بشدت عاشق لواشک هستند چه خوب است که شما در خانه به صورت کاملا سالم این لواشک ها را تهیه کنید. شما می توانید برای تهیه لواشک از فر یا آفتاب استفاده کنید.

طرز-تهیه-لواشک-آلو-قرمز-خانگی
برش زدن آلوها

مواد لازم جهت تهیه لواشک آلو قرمز

آلو قرمز (سیاه) 2 کیلو

آب 1/2 لیوان

نمک 1 قاشق مرباخوری

شکر 1 قاشق غذاخوری

طرز-تهیه-لواشک-آلو-قرمز3
لواشک آلو سیاه

طرز تهیه لواشک آلو قرمز

ابتدا آلوها را خوب بشورید، سپس آنها را از وسط نصف کرده و همه آنها را درون قابلمه ریخته و بر روی شعله گاز قرار میدهیم و نصف لیوان آب را به آن اضافه کرده و با شعله ملایم اجازه دهید که خوب پخته و له شوند در حین پخت آلوها را هم بزنید که تمامی آنها به طور یکنواخت پخته شوند و برای شفاف شدن لواشکتان با یک قاشق کف روی آلوها را بگیرید و دور بریزید. و اگر آلوها خیلی ترش بود شکر را اضافه کنید.

طرز-تهیه-لواشک-آلو-قرمز-خانگی1
طرز تهیه لواشک آلو قرمز

در این مرحله قابلمه را از روی حرارت برداشته و آلوها از صافی رد می کنیم تا هسته و پوست آنها جدا شود، سپس نمک را به لواشک اضافه کرده و با قاشق چوبی هم می زنیم. حالا درون سینی را با کیسه فریزر می پوشانیم.

و روی کیسه فریزر را با قلم مو قدری چرب میکنیم، حال مایه لواشک را درون سینی بر روی کیسه فریزر میریزیم و با یک قاشق روی آنها را صاف و یکدست مینماییم.

خرید-لواشک

دقت کنید هر چقدر مایه لواشک را ضخیم تر بریزید دیرتر خشک می شود و برعکس سپس سینی را در مقابل آفتاب مستقیم قرار دهید تا لواشک خشک شود.برای اینکه زمان کمتری برای تهیه لواشک صرف کنید بهتر است از فر استفاده کنید برای این منظور مواد را داخل سینی ریخته و در فر با دمای ۱۲۰ الی ۱۳۰ در بالاترین طبقه فر قرار دهید تا خشک شود بستگی به ضخامت لواشک شما ممکن است ۲ الی ۳ ساعت طول بکشد.

طرز-تهیه-لواشک-آلو-قرمز2
لواشک آلو قرمز

فوت و فن های تهیه لواشک آلو

1- برای زیر آفتاب قرار دادن سینی یک توری هم روی سینی بیاندازید که گرد و خاک نگیرد، خشک که شد به دلخواه برش بزنید رول کنید و داخل یخچال نگهداری نمایید.

2 – سینی رو قبل از اینکه رویش نایلون فریزر رو پهن کنید با آب خیس کنید که نایلون بچسبه بهش و تکان نخورد.

3 – وقتی مایه لواشک را داخل سینی پهن کردید به هیچ عنوان روی آن نایلون نکشید زیرا کپک می زند.

4 – لواشک را سریع صاف کنید و مقابل آفتاب قرار دهید اگر آلو بیشتر بماند طعم ترشیدگی به خود می گیرد.

5 – مهم ترین نکته برای تلخ نشدن لواشک آلو این است که بعد از جوشیدن و برای خنک شدن داخل یک کاسه استیل یا پلاستیکی بریزید و نگذارید داخل قابلمه روحی بماند.

خرید-لواشک

طرز-تهیه-لواشک
طرز-تهیه-لواشک-آلو-قرمز1
قیمت-و-خرید-دستگاه-خمیر-پهن-کن-و-رشته-کن-5-کاره5
/5
6700000 تومان
4900000 تومان
27%
بافینه-شوفاژ-برقی-آدیسان-مدل-امیران
/5
2840000 تومان
2490000 تومان
12%
بافینه-آبمیوه-گیری-دستی-آسان-فشار1
/5
3140000 تومان
2490000 تومان
21%
بافینه-بخاری-برقی-فن-دار-بروات3
/5
2890000 تومان
2380000 تومان
18%

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
فروشگاه
لیست علاقه مندی ها
0 مورد سبد خرید
حساب من